Küzdősport

2023.12.15. 14:42

Taekwon-dós összetartást tartottak Battonyán

Battonyán a küzdősport, a Barátság Sport Egyesület nemcsak a taekwon-do és kick-box versenyekről, övvizsgákról szól. Rendezvényeikkel élen járnak a közösség-, és csapatépítésben is, és idén már önálló edzőtermükben edzhetnek, versenyzőik – élükön a felnőtt kick-box világbajnok Mezei Nikolett-tel – kimagasló eredményeket értek el a 2023-as évben.

Gajdács Pál

Ilyen közösséget és a sportbarátságot elmélyítő eseményre került sor a napokban. A Barátság SE közös hétvégi edzést tartott a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség tagjaival. A teremavatónak is tekinthető négyórás edzést Szalay Gábor 6. Danos mester, a válogatott szövetségi kapitánya vezette. A kezdőktől a haladókig, egészen az Európa-, és világbajnokokig bezárólag, minden szinten részt vettek az edzésen.

A küzdelmi gyakorlatok mellett, a formagyakorlatok és töréstechnika is részét képezte a tréningnek, amiben további szakmai segítséget nyújtott Gombos Attila 6. Danos mester. A megyéből a magyarbánhegyesi Corvin TKD és a Szarvas TKD klub képviseltette magát, válogatott versenyzőin kívül a kezdő taekwon-dósokat is elhozták. 

A jó hangulatú edzést követően, a sportegyesület tagjai büszkén mutatták be új termüket, melyet battonyai önkormányzat bocsátott a rendelkezésükre. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában