Visszatekintő

2023.12.28. 19:37

Ezek voltak a legolvasottabb sportcikkeink májusban

Hamarosan itt az új év, új hírekkel és új statisztikákkal. Az év zárásaként megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt év legolvasottabb sportcikkeit. Sorozatunk aktuális anyaga a májusi cikkeket vette górcső alá.

Bátori Attila

Egykori békéscsaba iskolájában több százan gyújtottak gyertyát a kiváló hegymászó emlékére.

Fotó: Lehoczky Péter

Orosházán 1000 néző előtt döntetlenre végződött a megye I. osztályú pontvadászat bajnoki döntőjének beillő mérkőzése. A döntetlen a Végegyházának kedvezett az aranyérmeket illetően, amely a mérkőzés előtt 2 pontnyi előnnyel rendelkezett a házigazdákkal szemben, akik a hétközi kupafináléhoz hasonlóan az utolsó pillanatokban mentették „ikszre” a rangadót.

Nem tudta megragadni az utolsó lehetőséget és vereséget szenvedett Ajkán és kiesett az NB II.-ből a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó-csapata.

Elmondta a TV2 Tények Plusz műsorának Suhajda Tibor, az elhunyt békéscsabai hegymászó, Suhajda Szilárd édesapja, miképpen engedte útjára fiát.

A bajnoki ezüst után tiszta lapot nyitottak a békéscsabai női röplabdaklubnál, megköszönték légiósaik együttműködését.

Nem lehet más célunk, mint azonnal visszajutni az NB II-be – nyilatkozta hírportálunknak Barkász Sándor. Az ajkai vereségével az NB III-ba kiesett Békéscsaba 1912 Előre tulajdonosa elmondta, a csapat ugyanazzal a költségvetéssel gazdálkodhat majd, mint az idei szezonban, azt ugyanis elengedhetetlennek tartja a visszakerüléshez. Barkász Sándorral a kudarc okairól, a játékospolitikáról és a szurkolókkal való kapcsolattartásról is beszélgettünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában