Röplabda

2023.05.13. 11:49

Az összes légiós távozik a BRSE-től

A bajnoki ezüst után tiszta lapot nyitnak a békéscsabai női röplabdaklubnál, megköszönték légiósaik együttműködését.

G. P.

Búcsúznak a légiósok

Forrás: BRSE

„Egészen különleges szezonon vagyunk túl, hiszen 2018 óta először fordult elő, hogy három sorozatban is döntőbe jutottunk, melyek közül a MEVZA-trófeát sikerült elhódítani, amivel tovább öregbítettük klubunk hírnevét. Az Extraliga fináléja miatt keserű a szánk íze, mivel a várt szoros küzdelem elmaradt, a végeredmény pedig egyértelműen egy új irány kijelölését sürgeti” – írták a BRSE közösségi oldalán.

Mint fogalmaztak, szeretnék megköszönni az együttműködést légiósaiknak, Ceyda Aktasnak, Marta Drpának, Salla Karhunak, Lia Moshernek, Viktoriia Oliinyknek és Ralitsa Vasilevának, sok sikert kívánnak további pályafutásukhoz. 

„Mindannyian tiszta lapot nyitunk a következő szezonra és más utakon indulunk el. A változás az élet és a sport állandó része, a különbség csak abban rejlik, hogy magától történik vagy előidézik-e. A BRSE-nél mindig is a proaktivitásban hittünk, nem szeretünk sodródni az árral, elébe megyünk a kihívásoknak. A következő hetek során első kézből értesítjük szimpatizánsainkat a játékoskeretet és a szakmai stábot érintő kérdésekről” – tájékoztatott a klub.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában