Visszatekintő

2023.12.27. 18:06

Ezek voltak a legolvasottabb sportcikkeink áprilisban

Hamarosan itt az új év, új hírekkel és új statisztikákkal. Az év zárásaként megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt év legolvasottabb sportcikkeit. Sorozatunk aktuális anyaga az áprilisi cikkeket vette górcső alá.

Bátori Attila

Feketében a Szarvas, a végegyháziak kapusa, Nagy Bálint öklöz

Fotó: Babák Zoltán

Élt a lehetőséggel az Orosházi MTK-ULE 1913 együttese és a papírformának megfelelően biztos győzelemmel zárta szombati jaminai küldetését, ami azt is jelenti, hogy több sikerének köszönhetően helyet cserélt a megye egyes tabella élén a Végegyházával. Közönségszórakoztató mérkőzést játszott egymással a Nagyszénás és a Szarvas, a pontok itt is a vendégek birtokába kerültek, akik így versenyben maradtak az első helyért.

Hat mérkőzést kellett volna rendezni a megyei II. B osztályú bajnokságban szombaton, de csak ötöt játszottak le, mivel a létszámhiányos medgyesegyháziak nem vállalták a játékot Kondoroson. A pontokat a vétlen listavezető kapja majd. Értékes győzelmet aratott a Csorvás a Tótkomlóssal szemben és csak azért nem tudott fellépni a negyedik helyre, mert a Kaszaper simán nyert Battonyán.

Az utolsó percben lőtt góllal a Végegyháza nyerte a szarvasi rangadót a megyei első osztályú bajnokság 21. fordulójában. Mivel az Orosházi MTK-ULE is vette a hétvégi akadályt, így mindkét csapat jelentős, nyolcpontos előnyre tett szert az aranyért folyó versengésből vélhetően kiszálló Körös-partiak előtt.

Pásztor József beugrása után a második mérkőzését megnyerte a kieső zónából menekülni igyekvő Békéscsaba, amely és február 19-e után az ETO FC Győr ellen győzött ismét bajnoki mérkőzésen.

A hosszabbítás 5. percéig levegőben lógott a meglepetés Mezőhegyesen, a listavezető ugyanis csak ekkor szerezte meg a győztes gólt a nagy ellenállást tanúsító Békéscsabai MÁV ellen a megyei II. A osztályú bajnokság 20. fordulójában. Meglepetésre döntetlennel zárult a Mezőmegyer–Békés találkozó, így fontos pontokat veszített a dobogós hazai csapat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában