Teremlabdarúgás

2023.12.29. 13:21

A játékvezetők vitték el a fődíjat - galériával

A megyei játékvezetőkből álló csapat nyerte Szarvason a két ünnep között rendezett hagyományos szilveszteri öregfiúk teremlabdarúgó-tornát. A csütörtöki nap során hat 40 pluszos együttes vívott körmérkőzést az Alkotmány utcai Sportcsarnokban, ez alapján alakult ki a végső sorrend.

Bakulya Mihály

A Játékvezetők csapata az utolsó mérkőzésen biztosította be az elsőségét

A kiegyenlített erőviszonyok miatt a győztesnek járó serleg sorsa csupán az utolsó mérkőzést követően dőlt el. A vármegyei játékvezetők a Szarvas elleni vereséget követően lépéshátrányba kerültek ugyan, de a házigazdák nem tudtak élni a helyzeti előnnyel. A Gyomaendrőd elleni második gól nélküli döntetlenjükkel ismét a sporik kerültek nyeregbe, és a szentandrásiak elleni sikerükkel bebiztosították az elsőségüket.

A csarnokból a Vadászkürt Vendéglőbe tette át székhelyét a népes társaság, ahol ízletes estebéd keretében találtak gazdára a díszes serlegek, illetve különdíjak.

Eredmények: Szarvas–Békésszentandrás 2–0, Dévaványa–Gyomaendrőd 0–0, Kondoros–Játékvezetők 0–1, Játékvezetők–Dévaványa 2–0, Kondoros–Szarvas 0–0, Gyomaendrőd–Békésszentandrás 3–0, Szarvas–Dévaványa 2–1, Békésszentandrás–Kondoros 0–2, Gyomaendrőd–Játékvezetők 0–2, Kondoros–Gyomaendrőd 1–0, Békésszentandrás–Dévaványa 0–2, Játékvezetők–Szarvas 1–3, Szarvas–Gyomaendrőd 0–0, Dévaványa–Kondoros 1–1, Játékvezetők–Békésszentandrás 2–0.

Végeredmény: 1. Játékvezetők 12 pont, 2. Szarvas 11, 3. Kondoros 8, 4. Gyomaendrőd 5 (3–3), 5. Dévaványa 5 (4–5), 6. Békésszentandrás 0.

Különdíjak. Legjobb mezőnyjátékos: Lovas László (Játékvezetők). Legjobb kapus: Nagy Zoltán (Szarvas). Legidősebb játékos: Kóródi László (Kondoros). Legjobb szarvasi játékos: Truczka Tamás.

A győztes csapat névsora: Bakos József, Czene Zoltán, Fekete Zoltán, Iványi Zoltán, Karácsony Ádám, Lovas László, Szelezsán György, Szpisják Zsolt, Tóth Imre, Viczián Mátyás.

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában