Asztalitenisz

2023.11.19. 19:57

Bényei Nelli aranyérmes Nyírbátorban

Nyírbátorban rendezték meg a közelmúltban a Kelet-magyarországi leány U11-es, U13-as és U15-ös bronz fokozatú ranglistaversenyt.

Bényei Nelli a dobogó tetején Fotó: ASE Orosháza

A viadalon asztalhoz álltak az ASE Orosháza leány utánpótlás játékosai. A legfiatalabb korosztályban, az U11-esek között Sánta Elena mindkét csoport mérkőzését megnyerte, és a főtáblára jutott, ahol a döntőbe jutásért szenvedett vereséget, így a harmadik helyen zárt.

Az U13-as korcsoportban a főtáblán is minden mérkőzését megnyerte Bényei Nelli, a döntőben rendkívül izgalmas mérkőzésen a nyírbátori Vasvári Hangát döntő szettben legyőzve lett aranyérmes. Vadász Réka, Vashegyi Regina és Sánta Elena is továbbjutott a csoportjából, a főtábla első körében búcsúztak mind a hárman, így a 9–16. helyen végeztek.

Az U15-ösök között Vadász Réka a négy közé jutásért kapott ki döntő szettben, így az 5–8. helyen zárt. Bényei Nelli második érmét megszerezve, a harmadik helyen végzett, a döntőbe jutásért a nyírbátori Tyukodi Reginától kapott ki 3:2-re, úgy, hogy a döntő szettben 12:10-re vesztett.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában