Kézilabda

2023.08.14. 09:04

Szabó Károlyra emlékeznek az Előre csapatai

A Békéscsabai Előre NKSE menedzsmentje idén harmadik alkalommal emlékezik meg felkészülési tornával egykori utánpótlás és felnőtt edzőjére majd elnökére.

Bakulya Mihály

Fotó: Shutterstock illusztráció

 

A III. Szabó Károly-emléktorna keretében a felnőtteknél két román és két magyar élvonalbeli együttes verseng a győztesnek járó serlegért. Pénteken délután előbb a Kisvárda és a Slatina csapatai feszülnek egymásnak, majd 18 órától a házigazdák és a visszatérő zilahi gárda csatázik a döntőbe jutásért. A szombati délelőtti programról most még csak annyi ismert, hogy a vesztesek 10 órától csapnak össze, a döntőn pedig délben indul útjára a labda a két győztes között.
A felnőttekkel párhuzamosan az ifjúsági és a serdülő korosztály számára is megtartják a rendezvényt. Előbbieknél a házigazdák mellett a Kisvárda, a Dunaújváros és a Fehérvár vív körmérkőzést az Evangélikus Gimnázium sportcsarnokában, a legifjabbak csatározásainak pedig a Kazinczy Ferenc Általános Iskola tornacsarnoka ad otthont, hasonló lebonyolítási renddel és szereplőkkel.
A felnőtt program. Augusztus 18., péntek, 10.00: Kisvárda Master Good–CSM Slatina; 12.00: Békéscsabai Előre NKSE–HC Zalau. Augusztus 19., szombat, 10.00: mérkőzés a 3. helyért; 12.00: döntő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában