Torna

2023.07.07. 13:17

Telt ház a Rácz Lukács Tornateremben

Ahogy szinte minden sportágban, úgy a tornában is minden nyáron tartanak táborokat, amit idén Békéscsabán két turnusban rendeztek meg.

Gajdács Pál

Fóri Mártától, a Torna Club Békéscsaba elnökétől megtudtuk, hogy az első héten az óvodás korúak és tizenkét éves korig kisiskolások jöttek a Rácz Lukács Tornaterembe.

– Zömében azok jöttek, akik már idejárnak edzeni. A minikről és az előkészítősökről beszélünk, akik nagyon jól érezték magukat nálunk, reméljük, hogy szeptembertől visszatérnek majd hozzánk. Ezen a héten azok vettek részt a táborban, akik már gyakorolták a torna alapjait, ám év közben más elfoglaltságaik miatt nem tudtak itt lenni, a táborban viszont kihasználhatják az edzéslehetőséget.

Fóri Márta elmondta még, hogy bár a versenytornászaik még a jövő hétig szabadságon vannak, nemcsak a tábor miatt folyamatos telt ház van a termükben.

– Nemrégiben a pécsieket láttuk vendégül, de jelezte érkezését egy gyomaendrődi fitnesz csoport, a budapesti Balance és a Ferencváros is. Más sportágak képviselői is kihasználják a tornaterem adottságait, edzettek itt vívók, lovasok is, utóbbiak egy cirkuszi légtornász bevonásával gyakoroltak akrobatikus elemeket. G. P.

Képek mentve: 07. 11., 14. O.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában