Kézilabda

2023.06.20. 22:06

Marija Lanistanin újabb évet írt alá Békéscsabán

Házi gólkirályával hosszabbított szerződést az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE. A megállapodás értelmében Marija Lanistanin 2024. június 30-ig szóló kontraktus alá kanyarította oda a nevét.

Bakulya Mihály

Marija Lanistanin a harmadik évadát kezdheti meg a csabai csapatban.

A szerb válogatott jobbátlövő először a 2018/2019-es bajnoki idényben volt a Békéscsaba játékosa, akkor még Marija Agbaba néven, majd szerepelt a ZORK Jagodina, a Szombathely és a Vasas csapataiban, utóbbi klubtól tért vissza 2022 nyarán. Lanistanin számára nagyon jól sikerült az elmúlt bajnoki idény, hiszen 168 góljával az első osztályú góllövőlista harmadik helyén végzett és nagy szerepe volt a bennmaradás kiharcolásában.

– Boldog vagyok, hogy maradok a klubnál, mert egy igazán jó szezont tudhatok magam mögött. Békéscsaba számomra olyan, mintha a második otthonom lenne. Remélem, hogy a következő bajnoki év még eredményesebb lesz, mint a legutóbbi idény volt. Szeretem ezt a csapatot, a lányokat és a szurkolókat, és biztos vagyok benne, hogy az előttünk álló bajnokságban mindannyian a legjobbunkat fogjuk nyújtani a lehető legeredményesebb szereplés érdekében – fogalmazott a 27 esztendős játékos a hosszabbítás kapcsán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában