Sakk

2023.05.15. 13:47

Udvardi Zalán nyert Orosházán

Orosházán, a Petőfi Művelődési Központban rendezte meg az Orosházi Sakk Egyesület, az Orosházi Polgármesteri Hivatal és a Győri család immáron tizenegyedik alkalommal a Győri Antal emlékversenyt.

V. L.

A kilenc fordulós, svájci rendszerű viadalon 41 sakkozó ült asztalhoz, köztük két FIDE-mester (FM). Az első helyet másfél pontos előnnyel Udvardi Zalán, a Makói SVSE 22 éves FIDE-mestere szerezte meg 8,5 ponttal, a második helyen Kunos Zoltán, az Orosházi SE sakkozója végzett 7 ponttal, míg a harmadik a szintén orosházi Győri Szabolcs – a névadó fia – lett 6,5 ponttal. 

Végeredmény: 1. Udvardi Zalán (Makói SVSE, FM) 8,5 pont, 2. Kunos Zoltán (Orosházi SE) 7, 3. Győri Szabolcs (Orosházi SE) 6,5. Különdíjasok. Legeredményesebb orosházi sakkozó: Mónus Zoltán 5,5 pont. Legeredményesebb szenior sakkozó: Váczi Sándor (Orosházi SE) 5,5 pont. Legeredményesebb női sakkozó: Szalai Anita (Makói SVSE) 4 pont. Legeredményesebb ifjúsági sakkozó: Győri Gábor (Makói SVSE) 5 pont. Legeredményesebb 14 éven aluli sakkozó: Győri Bálint (Makói SVSE) 5 pont. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában