Kitüntetés

2023.05.16. 09:54

Sportlövő település lett a békéssámsoni

A Magyar Sportlövők Szövetsége nagyrabecsülése és tisztelete jeleként Sportlövő község kitüntető címet adományozott Békéssámsonnak. Az indoklásban kiemelték, hogy e címet a sportág kiemelkedő támogatásával érdemelte ki a Békés vármegyei település.

Cs. I.

A sámsoniak büszkék a megtisztelő címre

Forrás: Facebook

 A Magyar Sportlövők Szövetségétől kapta meg ez elismerést Békéssámson. Annus István polgármester közösségi oldalán megköszönte Zoltán Virág tanár, klubelnök által vezetett szakkör és az abban résztvevő lövész gyerekek, fiatalok munkáját, eredményeit, nagyszerű sikereit.

A fiatalok folyamatosan hozták, hozzák a jó eredményeket 
Forrás: Facebook

– Örülök, hogy egy ezekhez a sikerekhez az önkormányzat is hozzájárulhatott néhány légfegyver megvásárlásával, a kisbusz versenyekre való biztosításával és a januárban átadott lőtér, lövész klub helyiségének az átadásával. A folytatásban kialakítunk vizesblokkot és fűtést. Köszönöm Virág Zoltánnak több évtizedes áldozatos munkáját, az általános iskola támogatását, segítségét. És köszönöm azoknak a gyerekeknek, fiataloknak akik folyamatosan hozták, hozzák a jobbnál jobb eredményeket, öregbítve Békéssámson hírnevét - fogalmazott a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában