Közös edzés

2023.05.17. 20:13

Megmozgatta az ifjú cselgáncsozókat Ungi Telekgerendáson – galériával, videóval

Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó látogatott szerdán délután Telekgerendásra.

Gyemendi Réka [email protected]

Nagy lelkesedéssel fogadták a bajnokot az ifjú cselgáncsozók 

Fotó: Bencsik Ádám

A sportoló, aki korábban az Exatlon Hungary című műsorban is szerepelt, a békéscsabai és telekgerendási klubok ifjú, többségében óvodás korú cselgáncsos növendékeit mozgatta meg.

Ránkli Ferenc polgármester a megnyitón örömét fejezte ki, hogy egy ilyen neves sportolót üdvözölhettek a településen. Ismertette, Telekgerendáson az 1980-as években indult a cselgáncsélet, amelynek ő maga is részese volt, a helyi sportolók pedig mindig nagyon szép eredményeket értek el. 

Ungvári Miklós sikereinek bemutatása után a békéscsabai egyesület résztvevői és a telekgerendási gyerekek egy közös edzésen vettek részt a sportolóval. A jó hangulatú mozgás után Ungi egy közönségtalálkozó keretében számolt be a katari világbajnokságon szerzett élményeiről, melyről a közelmúltban tért haza. A cselgáncsozó beszélt a sport fontosságáról és arról is, hogy miért éppen ezt a mozgásformát választotta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában