Labdarúgás

2023.03.01. 12:28

Már nem Boruzs István a Szeghalom edzője

Edzőváltás történt a megyei első osztályú Szeghalmi FC labdarúgó-csapatánál.

G. P.

Forrás: shutterstock

A felkészülés során több probléma is felmerült a csapatnál, így a vezetőség úgy döntött, hogy megválik Boruzs István edzőtől.

Hegyesi László, a Szeghalmi FC elnöke hírportálunk érdeklődésére elmondta, hogy a Dévaványa elleni edzőmérkőzésen és a vasárnapi Békéscsabai MÁV elleni Magyar Kupa találkozón nagy baj volt a játékosok hozzáállásával, akik kiszolgáltatott helyzetbe hozták az edzőt.

– A fél csapatot nem lehet elküldeni, ezért úgy döntöttünk, hogy az edzőtől válunk meg, amit fájó szívvel tettünk meg, hiszen Boruzs Istvánt egy felkészült, jó edzőnek tartjuk, akivel hosszú távon terveztünk – mondta a szeghalmi klubelnök, aki köszönetet mondott a fiatal püspökladányi szakember másfél esztendős munkájáért.

A csapat jelenleg a 4. helyen áll a bajnokságban, ami nem rossz eredmény, de ha a hozzáállásban nem változtatnak a játékosok, akkor könnyen megváltozhat a helyzet.

– Keressük a megoldást, de egyelőre még nem találtuk meg azt az erős kezű edzőt, akire a jelen helyzetünkben szükség lenne – tette hozzá Hegyesi László.

A csapat csak március 11-én, Orosházán kezdi meg a tavaszi szezont, mert a hétvégi Szarvasi FC elleni idegenbeli bajnoki elmarad. A Körös-partiaknál sok a beteg, ezért kérték a bajnoki elhalasztását, amibe a szeghalmiak bele is mentek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában