Labdarúgás

2023.02.13. 13:06

Fiatalításba kezdtek a szeghalmi csapatnál

Bár a téli átigazolási szezonban kevésbé aktivizálják magukat a csapatok, a megyei első osztály őszi negyedik helyezettjénél, a Szeghalmi FC-nél kifelé és befelé is különösen nagy volt a mozgás.

G. P.

Boruzs István edzőtől megtudtuk, hogy nem kevesebb, mint hat játékos távozott, Szalóczi Zoltán és Szabó Gábor Püspökladányban, Tóth Zoltán Csabacsűdön, Papp Zsolt Körösladányban, a kapus Vastagh Zsolt Végegyházán, Mészáros Máté Hajdúszoboszlón folytatja pályafutását.

– Leigazoltuk a tizenhét éves kapust, Orvos Lászlót az Előre II csapatától és a Labdarúgó Akadémiától hozzánk került a tizennyolc esztendős védő, Szász Ágoston, illetve a vele azonos korú szeghalmi nevelésű, de az utóbbi éveket debreceni korosztályos támadó, Csikós László – sorolta az új játékosok nevét a szeghalmi tréner.

A minap realizálódott három eddig a Füzesgyarmati SK kettes csapatában szereplő játékos ügye. A szélső Tófalvi András Álmos (23), a védő Czigla Ferenc (20) és a kapus Seprenyi Mihály (20) is szeghalmi szerelést ölthet. A támadósort erősítheti az ősszel még Vésztő futballozó csatár, Fazekas József Richárd (25).

A felkészüléssel kapcsolatban Boruzs István elmondta, hogy február 6-a óta heti három edzéssel készülnek.

– Szabad levegőn edzünk, s bár az időjárás nem a legkedvezőbb, eddig kitartóan és becsülettel teszik a dolgukat a játékosok – jegyezte meg a szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában