Labdarúgás –NB III.

2023.01.28. 14:15

Az Előre II. volt a pontosabb és a hatékonyabb a Körösladány ellen - galériával

Szombaton egymás ellen tesztelt az egyaránt harmadosztályú békéscsabai második együttes és a KMSK.

P. B.

Fotó: Bencsik Ádám

Két héttel a bajnoki folytatás előtt szombat délelőtt egymás ellen játszott felkészülési mérkőzést az egyaránt harmadosztályú Békéscsaba 1912 Előre II. és a Körösladány. A 4-es Honvéd utcában, műfüves pályán rendezett találkozó első félidejében nem esett gól, szünet azonban ötször is betaláltak a csapatok.

A hazai lila-fehérek kétszer is bevették a vendégek kapuját a második játékrész első tíz percében, ám a Ladány hamar szépített. Ezt követően újabb két csabai találat született, így az Előre II. 4–1-re nyert a pontatlan sárréti riválissal szemben.

A csabaifiatalokjövő szombaton a romániai Nagyváradi AC ellen zárják a téli felkészülési meccsek sorát, szintén a csabai akadémián, míg a KMSK szerda este Gyulán a megyei első osztályú Végegyházával, majd jövő vasárnap az élvonalbeli Kecskeméti TE második együttesével szemben tesztel még, szintén idegenben.

Békéscsaba 1912 Előre II.–Körösladány MSK 4–1 (0–0)

NB III.-as felkészülési mérkőzés. Békéscsaba, Labdarúgó Akadémia. V.: Takács T.

Békéscsaba II.: Apró –Komáromi, Sipaki, Bacsa K., Orvos, Babinyecz, Pap Sz., Bónus, Ilyés, Kóródi, Oláh Á. Cs.: Zábráczki (kapus), Kuzma, Csák, Borbély Bence, Rajsli, Belanka D. Vezetőedző: Nagy Sándor.

Körösladány: Selmeczi-Tóth – Malkócs, Szántó M., Zelenyánszki, Illés R., Ruzsa, Murvai, Jánovszki, Farkas J., Burai I. D., Czirok. Cs.: Szabó Marcell, Kertész D. (kapusok), Szabó Milán, Palik, Bakk, Cservenák. Vezetőedző: Ekker Attila.

G.: Mágocsi, Orvos, Belanka D., Csák, ill. Burai I. D.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában