Küzdősportok

2022.12.12. 19:14

Fontos változások a JALTE-nál

A Lencsési Közösségi Házban tartotta meg a békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület (JALTE) évzáró, egyben tisztújító közgyűlését. A Békés Megyei Harcművész Szövetség beszámolója szerint mivel az előző elnökség mandátuma lejár, új vezetőséget és felügyelő bizottságot is választottak a küldöttgyűlés résztvevői, akik egyperces tiszteletadással adóztak a klub törzsszurkolója, Opauszki Tamás emléke előtt.

P. B.

Az eseményen Debreczeni Dezső az által vezetett point-fighting csoport munkáját értékelve kitért a világjárvány okozta nehézségekre, ám tanítványai a viszontagságok ellenére is az eddigi legeredményesebb szereplést produkálták az őszi utánpótlás-világbajnokságon. A tréner elmondta, mindez természetesen nem történhetett volna meg a szülők támogatása nélkül és a csabai önkormányzat, illetve egyéni támogatók is jelentősen segítették az együttest. Lovas István ügyvezető alelnök elemzése is arról tanúskodott, hogy gyakran erőn felüli feladatott jelentett a versenyzési lehetőségek biztosítása. 

A negyven év után távozó sportvezető felhívta a figyelmet arra, hogy nem csak a kiemelt kick-box szakosztályból áll az egyesület, mellette eredményesen dolgozik az ITF-tekvandó, a sotokan karate, a WT-tekvandó, az aikido, a gosinkai karate és az ultramaratoni szakosztály is és a szűkös anyagi források elosztása nem egyszer gerjesztett feszültséget. Az egyesület többi szakosztályának és csoportjának munkáját Gregor László elnökségi tag értékelte, kitérve az országos bajnokságok eredményességére és a médiában való megjelenésre. A klub sportolói az elmúlt négy évben 64 egyéni országos bajnoki címet, 60 ezüst- és 34 bronzérmet szereztek. A küldöttközgyűlés a beszámolókat elfogadta.

Lovas István és Debreczeni Dezső

A tisztújító szavazás után az új ügyvezető elnöknek Debreczeni Dezsőt választották meg. Az elnökségbe Malatyinszki Mihály, Dohányos András, Krajcsó István és Gregor László került be, míg a felügyelő bizottság elnöke Haba József lett, további tagjai Farkas András és Balázs Sándor. A leköszönő alelnök, Lovas István érdemeit, munkájának elismerését a küldöttgyűlés egyhangúan szavazta meg. Az összejövetel zárásaként a korosztályos vb egyéni és csapat-világbajnokainak adtak át a díjakat Lovas István és Debreczeni Dezső.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában