Kézilabda

2022.11.29. 13:52

A Váccal találkozik az ENKSE a kupában

A Magyar Kézilabda-szövetségben (MKSZ) kisorsolták a női Magyar Kupa negyedik fordulójának párosításait. A harmadik körben, múlt szerdán a szintén élvonalbeli Kisvárda otthonában kiharcolt 25–25-ös döntetlennel továbbjutott Békéscsabai ENKSE NB I.-es együttese az első osztályú Váccal találkozik. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Hivatalos játéknap: 2023. február 22.

P. B.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A 2021–2022-es bajnoki idényben az első két helyen végzett Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria a következő, ötödik fordulóban, azaz az MK negyeddöntőjében csatlakozik a küzdelmekhez.

Magyar Kupa, nők, 4. forduló: Siófok KC–Motherson Mosonmagyaróvári KC, Szombathelyi KKA (NB I. B)–Alba Fehérvár KC, EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE–Praktiker-Vác, Vasas SC (NB I. B)–MTK Budapest, Borsod Sport Klub Miskolc (NB II.)–Moyra-Budaörs Handball, DVSC Schaeffler–Dunaújvárosi KKA. .

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában