Labdarúgás

2022.08.09. 16:34

Nem akarnak pofozógépek lenni

Vannak csapatok, amelyek különböző okok miatt nem vállalják a megye egyes megmérettetést, de van olyan is, amely – bár nem harcolta ki a felső osztályba jutást – az MLSZ Területi Igazgatóságának felkérése alapján örömmel vállalta a részvételt. A Medgyesbodzás-Gábortelepi SE ebbe a szűk „körbe” tartozik.

G. P.

Fotó: shutterstock.com

Mazán Zoltán bodzási szerepvállalásával és a vezetők tettrekészségének, munkájának köszönhetően a község futballja ismét olyan magaslatokba került, amelyben egy korábbi időszakban már járt.

– Nagy várakozással tekintünk az elkövetkezendő időszak elé, szeretnénk megfelelni az osztály szintjének – mondja a Medgyesbodzáson 5 és fél éve eredményes munkát végző Mazán Zoltán edző. – Nem tudjuk még, hogy mire leszünk képesek a megye egyben, hiszen a játékoskeret nagy része még sohasem játszott ebben az osztályban. Látjuk, mi a lemaradásunk, ám ezt igyekszünk pótolni. Nem akarunk pofozógépek lenni, a hatodik, hetedik, vagy nyolcadik helyre szeretnénk odaérni.

Mazán Zoltán elmondta, hogy az A osztályban negyedik helyezett csapat gerince megmaradt, nem akartak „ráigazolni” senkire. Mindössze két játékos távozott, Deák Attila Mezőkovácsházára, Fülöp Tamás Jaminába.

– Az érkezők listája hosszabb: a kapus Kajári Attila Sarkadról igazolt hozzánk. A Békéscsaba 1912 Előre U19-es csapatából három játékos – Kovács Krisztián, Szabó Szilárd és Nagy Krisztián – érkezett a középpályára. A fiam, a védő Mazán Barnabás és a támadó Bereczki Bence Füzesgyarmaton játszott eddig. A középpályára Tokaji Zsolt Okányból, Jepure Bence Elekről, míg a védő Turcsek Szilveszter a Békéscsabai MÁV együtteséből tette át hozzánk a székhelyét – sorolta a neveket Mazán Zoltán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában