Kézilabda

2022.08.13. 11:36

Cegléden meccselt a békési csapat

Ceglédi KKSE–Optimum Solar-Békési FKC 41–28 (20–13).

G. P.

Illusztráció: Shutterstock

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Abony, 40 néző. Vezette: Bába, Horváth.

Békés: Takács – Hrabák 6, Laufer 1, Varsandán, Árpási 5, Kovács R. 2, Novák 2. Csere: Kiss O. (kapus), Haszilló 1, Mezei 2, Dávid 5, Horváth L. 4, Fedor, Rusznák. Edző: Padla József. A Cegléd legjobb góldobói: Kende 9, Kállai 7.
Kiállítások: 6, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 5/3.

A találkozó első negyedében szoros alakult az eredmény. Rendre a ceglédiek vezettek, de érkezett a válasz is a vendégek részéről. A folytatásban a nyitott védekezést alkalmazó hazaiak több labdát is szereztek, ennek hatására a szünetig magabiztos előnyre tettek szert. A második játékrész elején állandósult a 6-7 gólos különbség, de a félidő közepétől ismét egyre több hiba csúszott a békésiek játékába, ezt kihasználva tíz fölé növelte előnyét a Cegléd.

A békésiek jövő csütörtökön a Nagyvárad, pénteken a Szigetszentmiklós csapatait látják vendégül.

Padla József: – Az élvonalbeli ellenfelünk kíméletlenül megbüntette a hibáinkat. Nagy tempóban kézilabdáztak és rávilágítottak azokra a hiányosságainkra, melyeket orvosolnunk kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában