Asztalitenisz

2022.07.11. 15:03

Hudák Dorina csoportelső lett

A belgárdi serdülő, és ifjúsági Európa-bajnokságon, hétfőn kora délután a csoport mérkőzések második fordulójában Hudák Dorina az izraeli Káradóttir ellen állt asztalhoz.

V. L.

Fotó: Mura László

Az első szettben magabiztosan 11:2-re nyert az orosházi kölcsönjátékos. A második játszmában négy pontig jutott az izraeli asztaliteniszező (11:4), majd a harmadikban simán 11:2-re győzött Hudák, így alig 10 perc alatt 3:0-ás győzelmet aratott.

Az ifjúsági lányoknál a békési Balogh Ágnes Kíra a csoportmérkőzések második fordulójában az osztrák Henning ellen mérkőzött. Az első játszmát nagy csatában 12:10-re hozta a békési lány. A második szett is szorsan alakult, amelyben Balogh Ágnes Kíra 11:9-re győzött. A harmadik játszmában kidomborodott a balkezes békési asztaliteniszező nagyobb tudása, aki 11:4-re hozta ezt a szettet, és 3:0-ra nyerte a mérkőzést. 

Hudák Dorina utolsó csoport mérkőzésén a szlovén Kadis Nusa ellen játszott. Az első szettben 11:6-ra nyert az orosházi lány, majd a másodikban a szlovén játékos remekelt, és 11:2-re győzött. A harmadik játszmát 11:7-re, a negyediket 11:9-re nyerte Hudák Dorina, és ezzel 3:1-re övé lett a mérkőzés is, így három győzelemmel csoportelsőként jutott tovább. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában