Labdarúgás

2022.06.27. 13:10

Kevermesről érkezett az új lőkösi edző

Új edzővel kezdte meg a felkészülést a Lőkösháza KSK csapata. A megyei II/B osztályban utolsó helyen záró együttesnél eddig játékos-edzőként dolgozó Lakatos Erhard a jövőben a pályán erősíti együttesét. Helyét a kispadon az egyébként lőkösházi illetőségű, az elmúlt éveket a kevermesi csapatnál töltő Botás Attila foglalja el a kispadon.

G. P.

Fotó: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A csapat június 18-a óta edzésben van, heti szinten két foglalkozást tartanak. A korai kezdés oka, hogy a fizikai hiányosságokat mutató csapat e téren is utolérje magát.

A csapat – ha felkérést kap – maradna a B csoportban, ezesetben az a cél, hogy főként helyi játékosokra építve stabil középcsapatot alakítsanak ki. Ha a megye háromban kezdenek, úgy az azonnali visszajutásban gondolkodnak.

Több, jelentős változás is történt a játékosállományban. Takács Balázs, Oláh Thomas, Bartyik Attila és Jegyinák János új utakat keres. Erősítést a Mezőkovácsházáról érkező 25 éves csatár, Kócs László, a Békéscsaba UFC-től hazatérő 17 esztendős védő, Szincsák Viktor Demeter és az edzőt Kevermesről követő két védő, Kovács József (17), valamint Barna Márk (22) jelenthet.

A négy lekötött edzőmérkőzés (a Kötegyán, a Kunágota, a Magyarbánhegyes és Végegyháza II. ellen) mellett az eleki Mikulás Mihályról és a lőkösházi Orsós Krisztiánról elnevezett tornán tesztelhető majd a megújult együttes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában