Labdarúgás

2022.05.23. 15:21

Jeles évfordulót ünnepeltek a tótkomlósi focisták

Vasárnap kora délután Tótkomlóson, a Karasz János Sporttelepen első alkalommal rendezték meg vidéken az Újpest–Ferencváros öregfiúk labdarúgó-mérkőzést. A Hovorka István főszervező által létrehozott remek hangulatú találkozót mintegy ötszáz néző tekintette meg.

V. L.

A 2x30 perces mérkőzésen a Fradi szerzett vezetést, Fischer Pál beadása után Lászka Balázs fejelt a kapuba, amire Véber György válaszolt 11-esből, így alakult ki az 1–1-es végeredmény. 

A Tótkomlósi TC megalakulásának 95. évfordulója alkalmából rendezett találkozón az újpesti együttesben többek között pályára lépett Jenei Sándor, Tamási Zoltán, Szlezák Zoltán, Véber György, Zombori Zalán, és mellettük Békés megyei játékosok is szerepeltek, így Árgyelán János, Kvasz Krisztián, valamint a Komlóson nevelkedett ötszörös válogatott labdarúgó Forró Gyula. 

Meghívottként az újpestiek csapatát erősítette a telekgerendási származású énekes, Balázs Pali. A Fradi öregfiúk együttesében Bánki József, Fischer Pál, Telek András, Mucha József, Lászka Balázs is pályára lépett. A mérkőzés után a felek abban egyeztek meg, hogy jövőre ismét találkoznak Tótkomlóson, és hagyományossá teszik az eseményt.

A rendezvényen részt vett Erdős Norbert, a térség országgyűlési képviselője is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában