Labdarúgás

2022.04.20. 12:23

Négy mérkőzést kell kihagyni

Mondhatni gyors lefolyású ülést tartott kedden az Magyar Labdarúgó Szövetség Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB). 

G. P.

Illusztráció /shutterstock.com/

Csupán négy felnőtt és három utánpótláskorú a hétvégi mérkőzéseken kiállított játékos ügyét kellett megtárgyalnia a grémiumnak. Mutatjuk a tárgyalóteremből kapott határozatokat. A legsúlyosabb büntetésben a dobozi Huszár Attila részesült, akit a Mezőberény ellen állított ki a játékvezető.

A felnőtteknél Huszár Attila (Doboz) 4, Horváth Norbert (Lőkösháza), Adler Ákos (Végegyháza) és Fazekas József (Vésztő) 1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

A fiatal korosztályokban Varga Krisztián (Battonya U19) 3, Kiss Gábor (Békéscsaba UFC U19) 2, Lőrinci Attila (Békéscsaba UFC U19) 1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

A fegyelmi bizottság a Végegyházi SE sportszervezetét írásbeli figyelmeztetésben részesítette, egyben felhívta a figyelmet arra, hogy a jövőben biztosítsa az elektronikus jegyzőkönyv elkészítésének feltételeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában