Kézilabda

2022.01.22. 20:21

Döntetlen született az első tesztmérkőzésen

Döntetlennel ért véget az Orosházi FKSE-Tokai és az ÓAM-Ózdi KC összecsapása.

G. P.

Fotó: Shutterstock

Orosházi FKSE-Tokai–ÓAM-Ózdi KC 29–29 (12–14)

Felkészülési férfi mérkőzés. Füzesabony, zárt kapuk mögött. V.: Babidorics, Reszegi. Orosháza: Pajkó – Pásztor M. 4, Takó 6 (3), Tóth K. 6, Döme 2, Kovács B. 6, Molnár S. 2. Cs.: Majdán, Varga I. (kapusok), Molnár G. 2, Mihály 1, Furka, Nadicsán, Nánási. Edző: Kovács Attila.

Kiállítások: 2, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 0/0.

A téli időszak első felkészülési mérkőzését semleges helyszínen, Füzesabonyban vívta meg szombat délután az NB I B. Keleti csoportjának listavezetője, az Orosházi FKSE-Tokai. Az ellenfél a szintén a Keleti csoportban szereplő ÓAM-Ózdi KC volt. Tartalékosan, 14 játékossal, köztük három ifjúsági korú újonccal utazott Füzesabonyba az orosházi gárda.

Az első félidőben minimális különbségű, kétgólos előnyt hozott össze az orosházi alakulat. A második felvonást ugyanilyen arányban elveszítette, így egy jó iramú találkozón döntetlen eredmény született. Az összecsapás kiváló főpróba volt mindkét együttesnek a közelgő bajnoki rajt előtt. Külön öröm, hogy az orosháziak között a három ifista fiatal, Furka Zsombor, Nadicsán Marcell és Nánási Máté is sok lehetőséget kapott, mindhárman éltek is a bizalommal.

Az Orosháza együttese legközelebb január 26-án, szerdán, 16 órai kezdettel hazai környezetben a szerbiai RK Metaloplastika Sabac együttesével méri össze tudását nemzetközi felkészülési mérkőzés keretében.

Kovács Attila: – Hasznos, jó iramú mérkőzést játszottunk, többféle támadási és védekezési variációt kipróbáltunk a találkozón, ami egyébként jól szolgálta felkészülésünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában