Értékelés

2021.12.08. 08:11

Elnökségi ülést tartottak a kick-boxosok

A Magyar Kick-box Szövetség elnöksége hosszú idő után először tudott személyes részvétel mellett elnökségi ülést tartani Budapesten.

V. L.

Balról az orosházi klub vezetője Puravecz Péter, szemben világos ingben Király István , a WAKO európai szövetségének elnöke, a WAKO világszövetség alelnöke, és Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke

Galambos Péter elnök vezetésével számos fontos napirendet tárgyalt meg a testület. Értékelték az idei felnőtt világbajnokságot, és a junior és kadett Európa-bajnokságot. Itt Puravecz Péter mester, a formagyakorlat válogatott szövetségi kapitánya számolt be szakszerű elemzéssel arról az örvendetes fejlődésről, amit ezeken a világversenyeken tapasztalt.

 

A korábban Magyarországon nem elterjedt versenyforma mezőnye megnőtt, s ebben oroszlánrésze van az orosházi Contact KTHE vezetőjének. Galambos Péter elnök is elismerő szavakkal méltatta ezt a teljesítményt, s személy szerint Puravecz Péter több éve folyó munkáját.

Egy másik Békés megyei résztvevő is dicsérő szavakat kapott. Gasparik Róbert mester, a WAKO nemzetközi versenybírója, – egyben a füzesgyarmati Hegyesi KBSE elnöke – egyre több fontos feladatot kap a nagy kick-box világversenyeken, s nemzetközi szinten is elismerik teljesítményét. A Békés Megyei Harcművész Szövetség mestereinek pozitív megítélése további erőt ad a szervezetnek a sikeres folytatáshoz!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában