Cselgáncs

2021.12.10. 13:15

Bronzok az ob-ról a csabai junioroktól

Szegedi Evelin és Györki Dániel révén két, még junior korú versenyző is küzdött a békéscsabai HATO Judo és MMA Egyesület színeiben a hétvégén a budapesti UTE-csarnokban megtartott III. osztályú felnőtt országos bajnokságon. A női 52 kilogrammos súlycsoportban Szegedi Evelin harcos küzdelmek után érdemelt ki bronzérmet.

G. P.

– Evelin most először mutatta meg igazán, hogy mit tud, nagyon céltudatos versenyzést mutatott be minden meccsén, öröm volt nézni a küzdelmeit – dicsért Tóth Szabolcs edző.

Györki Dániel a férfiak 60 kg-os mezőnyében indult, nagyszerűen küzdött, háromszor is nyerni tudott, ráadásul kétszer földharcban, ami eddig nem volt jellemző rá.

– Egyik meccsét eltaktikázta, így meg kellett elégednie a bronzéremmel. Mindkét versenyzőnknek csak gratulálni tudok! Reméljük, hogy az utóbbi időben tapasztalt fejlődésük töretlen lesz és sokszor örülhetünk még Halmágyi Antal edző kollégámmal együtt a közös sikereknek – bizakodott a szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában