Fuss és Segíts!

2021.10.09. 16:34

Jótékonysági futóverseny Békéscsabán

Első alkalommal rendezik meg Békéscsabán, a Fuss és Segíts jótékonysági futóversenyt október 16-án, szombaton 10 órától.

V.L.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Békés Megyei Kormányhivatal, és a Gál Ferenc Egyetem közösen jótékonysági futóversenyt szervez, megköszönve a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkorház dolgozóinak a koronavírus elleni küzdelemben való helytállást, és támogatva a további védekezést. Nevezési határidő: október.13 (szerda) 22:00. (Ekkor az online nevezés lezárásra kerül.)

Versenyközpont: Békéscsaba, Szent István tér 7., Polgármesteri hivatal előtti tér. A gyerek futamokat a főtéren rendezik. Az idősebbeknek 3 km, 6 km és 12 km egyéni futamok lesznek korosztályos bontásban.

A korosztályok. 10–12 éves férfi és női. 13–19 éves férfi és női. 20–29 éves férfi és női. 30–39 éves férfi és női. 40–49 éves férfi és női. 50–59 éves férfi és női. 60 éven felüli férfi és női. Megrendezik a női és férfi 12 km-es váltófutást is, négy tagú csapatokkal. A 3, 6 és 12 km-es távú versenyeket egy 3 km-es körpályán rendezik, a forgalomtól részlegesen elzárt útvonalon.

A nevezési díjat előnevezéskor közvetlenül a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkorház Gyermekosztályt segítő alapítvány számlájára kell utalni. A legkisebb választható összeg 1000 Ft személyenként.

Nevezni itt lehet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában