Testépítés

2021.09.12. 12:24

Újabb versenyekre készül a tótkomlósi testépítő

Kiemelkedő ered­ményeket elért sportolónak is járt a taps és a díj az idei tótkomlósi városnapon.

Cs. I.

Zsura Zoltán János polgármester Horváth Istvánt – a testépítésben elért magyar- és nemzetközi szintű, kiemelkedő eredményei alapján – polgármesteri elismerésben, és pénzjutalomban részesítette. A méltatásban elhangzott, a fiatalembert már gyermekkora óta vonzotta ez a sport.

Horváth István

Előbb csak rajongója volt, majd barátokkal, hobbi szinten fejlesztette magát. 2014-től versenyszerűen foglalkozik a testépítéssel, karrierje azóta töretlen. Sikert sikerre halmozva jut a dobogók legmagasabb fokaira. Legnagyobb sikereit a Kriko Kupán, a Bodysport Kupán, Blade Sport Kupán, a Vitaflex GP-n érte el.

IBFF magyar és Európa-bajnok. Többször megnyerte a romániai Hercules Kupát, illetve a római világbajnokságon is diadalmaskodott 2019-ben. A legtöbbször elhozta a versenyekről az abszolút kategória győztesének járó díjat is. 2020. novembere óta a Team Scifec csapatának a tagja. A folytatásban hazai is és külföldi versenyekre, így a vébére és a Mr. Univerzumra készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában