asztalitenisz

2021.07.31. 18:28

Szántosi a harminckettő között

Varasdon a csapatküzdelmek befejezése után az egyéni, és páros mérkőzésekkel folytatódott a serdülő (U15) Európa-bajnokság.

V.L.

A fiúknál Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE játékosa, és párostársa, a soltvadkerti Lei Balázs alanyi jogon a főtáblán szerepel. Vegyes párosban Szántosi Dávid, Szosznyák Emmával az oldalán a 32 közé jutásért 3:1-es vereséget szenvedett az ukrán Lovha, Ponko kettőstől.

A fiú párosban a Lei Balázs, Szántosi Dávid duó a legjobb tizenhat közé jutásért a szerb Ilic, Sepa kettős ellen állt asztalhoz. A mérkőzést 3:1-re Szántosiék nyerték.

Egyéniben a szarvasi fiatal a 32 közé jutásért a portugál Thiagoval találkozott. Az első játszmát Thiago nyerte 11:7-re, majd a másodikat Szántosi 11:4-re hozta. A harmadik játszmában nagy csatában 12:10-re győzött a magyar játékos. A negyediket 11:7-re, az ötödiket 11:9-re tudta hozni Szántosi, így Fest Attila tanítványa 4:1-re győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában