labdarúgás megye i.

2021.06.26. 09:26

Keményen dolgoztak a szeghalmiak

Hosszú idő után jutott újból érem szeghalmi csapatnak a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A sárréti alakulat a kvalifikációs szakasz során elért sok döntetlen miatt jelentős hátrányból kezdte meg a dobogón álló riválisok üldözését, de végül egyenletes, jó teljesítménnyel sikerült elérnie a célját.

Gajdács Pál

A csíkos mezes szeghalmiak harcossága rendre eredményt ért

Fotó: Bencsik Ádám

– Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy érmes helyen végeztünk. Úgy gondolom, keményen megdolgoztunk azért, hogy ez sikerüljön, igaz, ebben kevesen hittek a legelején – mondta Hajdu Csaba, a kék-fehérek edzője. – Mindez annak tulajdonítható, hogy rengeteg dolgot elszúrtunk a kvalifikációs időszakban, de sokat tanultunk belőle, így ebben a szezonban a pozitív dolgokból lényegesen több jutott.

A szeghalmi együttes a 16 forduló során 14 mérkőzést nyert meg, csupán a bajnok Előre és az ezüstérmes Szarvas otthonában kapitulált. A megszerzett 42 pontnak köszönhetően öt egységgel gyűjtött többet, mint az általa a dobogóról leszorított Gyula.

A csíkos mezes szeghalmiak harcossága rendre eredményt ért

– Több mérkőzésen emberhátrányban is győzni tudtunk, vesztett állásból is felálltunk, dominálni tudtunk és nagy győzelmeket arattunk. Jó visszaemlékezni ezekre. Az Előre és a Szarvas legyőzése hazai pályán egy fantasztikus közönség előtt, valamint a Szénás elleni győzelem idegenben különösen mély nyomot hagytak bennem – fogalmazott a tréner, aki szerint megtérült a befektetett kemény munkájuk.

Az augusztusban kezdődő szezon tervei kapcsán és a felkészülés megkezdésére vonatkozólag kevés konkrétummal szolgált a szakember. Egyelőre ugyanis képlékeny állapotban vannak a dolgaik, csak az a biztos, hogy a játékosok a nyári pihenőjüket töltik.

– Az évadkezdés időpontja még nincs meg, egyelőre házon belül egyeztetjük a részleteket. Elsődleges célunk a keret együtt tartása lesz, ami jó kiindulóalap lehetne az új évadhoz, de biztosan feltűnnek új arcok is az öltözőben – tette hozzá Hajdu Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában