Erősember sport

2021.06.24. 09:46

Kamionhúzó nyitányt rendeznek Gádoroson

A HSMA Magyar Erős Ember Szövetség és Gádoros Nagyközség Önkormányzata a nyugat-békési településen rendezi meg július 3-án, szombaton a háromfordulós kamionhúzó liga nyitó körét. Az Iskola utcában 14 órától sorra kerülő eseményre 20-25 erős embert várnak a házigazdák.

G. P.

A résztvevőknek állva hámmal, illetve ülve kötéllel 20 méteren keresztül kell időre elhúzniuk a 7,5, illetve 13,5 tonnás gépeket. A szervezők négy kategóriában, könnyűsúly (-100 kg), nehézsúly (+100 kg), masters (+35 év), valamint női összevetésben hirdetnek majd bajnokot.

Mint arról Simondán Vilmos helyi szervező beszámolt, a végleges nevezési lista egyelőre nem ismert, de több megyei sportember is feltűnik majd a mezőnyben. A helyi színeket Szabó Dávid és Hegedűs Zsigmond képviseli. Gádorosra várják egyebek mellett az orosházi Toldi SE derekegyházi erőemelőjét, Véró Alexet, a szám többszörös magyar bajnokát, a csárdaszállási Kónya Gergőt, az erős emberek versenyeken egyre markánsabban teljesítő gyulai Lindeisz Gábort, és vélhetően maga a házigazda is próbára teszi erejét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában