Labdarúgás NB. III. - galériával

2021.05.16. 21:54

Ladányi döntetlen született a kis Fradi ellen  

Döntetlennel ért véget a Körösladány MSK és az FTC II. összecsapása.

V. L.

20210516 Körösladány Körösladányi MSK Ferencváros II labdarúgó mérkőzés fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

Körösladány MSK–FTC II. 2–2 (0–0)

NB III.-es mérkőzés, Közép csoport. Körösladány, 300 néző. V.: Borbás Bottyán. Körösladány: Ivicsevics – Szabó V., Szántó, Szabó Á. (Talpalló), Krajcsó – Ruzsa, Pusztai – Burai, Mácsai, Kisari (Németh) – Zelenyánszki. Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián. FTC II.: Oroszi – Arday, Katona (Szabó L.), Jones, Leandro – Molnár T., Kinczey, Hajdú (Szabó R.), Nagy O. (Mazzonetto) – Orosz, Pócsik. Edző: Máté Csaba.

A vasárnapi találkozón az első félidőben nagy taktikai csata folyt, a hazaiak kontrákkal próbáltak veszélyt teremteni a fővárosiak kapuja előtt. Fordulás után a 47. percben Jones betört a 16-son belülre, és éles szögből négy méterről a kapuba lőtt, 0–1. A 73. percben Szabó L. átadása után Pócsik növelte az előnyt, 0–2. A jól játszó hazaiak nem adták fel, és a 77. percben Burai góljával szépítettek, 1–2. A 88. percben Zelenyánszki a kint áll kapus fölött 28 méterről a kapuba emelt, 2–2. A 94. percben Burai ment el, elvitte a labdát a kapus mellett, éles szögből lőtt a labdát egy védő a gólvonalról kivágta, Németh ismételt, de Oroszi nagy bravúrral menteni tudott.

A látottak alapján a hazai együttes győzelmet érdemelt volna. G.: Burai, a 77., Zelenyánszki, a 88., ill. Jones, a 47., Pócsik a 73. percben. Jó: Ivicsevics, Burai, Szabó Á., Zelenyánszki, ill. Oroszi, Jones.

Ekker Attila, Futaki Krisztián: – Azt történt az első félidőben amire számítottunk, kontrákkal próbáltuk féken tartani a Fradit. Szünet után gyorsan előnyt szerzett az FTC, de végig a mi akaratunk érvényesült, ami helyzetekben is megmutatkozott.

További eredmények: Bp. Honvéd II.–Dunaújváros 1–2, Taksony–Kozármisleny 0–7, Iváncsa–SZVSE 5–1, Vác–Dabas 0–0, Szekszárd–Majos 4–1, ESMTK–Újpest II. 2–0, Hódmezővásárhely–Monor 0–7, Dabas-Gyón–Paks II. 2–0, Rákosmente–Kecskemét 1–1.

Az NB III. Keleti csoport eredményei: Cegléd–Sényő 3–1, Tiszafüred–SBTC 2–1, DVTK II.–Gyöngyös 3–3, Tiszaújváros–Hatvan 2–0, Balassagyarmat–Mezőkövesd II. 2–2, Jászberény–Eger 2–1, Tiszakécske –BVSC 1–0, Sajóbábony–Tállya 0–1, Kisvárda II.–Putnok 1–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában