vízilabda

2021.04.09. 20:20

A két legerősebb csapattal játszottak

Szentesen folytatta a vidékbajnoki sorozatot a Csabai Zoltán vezette Csabai Csirkefogók gyermek III. korosztályos csapata. A felső házi harmadik körben, az ötödik-hatodik fordulóban először a házigazdákkal, majd a szolnokiakkal mérték össze tudásukat.

G. P.

Csabai Csirkefogók VK–Legrand Szentesi VK 11–14 (3–6, 2–3, 1–5, 5–0)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek III. korosztály, rájátszás, Piros csoport (felsőház), Szentes. V.: Tóth Sándor. Békéscsaba: Krizsán – Korcsok N. 3 (1), Szatmári L. 4 (1), Bazsó 1, Zimbran, Pónya O., Pallag 3. Cs.: Berta (kapus), Suhajda Z., Laurinyecz, Szathmári Zs., Such, Csüllög, Nagy Á. Edző: Csabai Zoltán.

Csabai Csirkefogók VK– Szolnoki Dózsa 5–13 (3–3, 2–6, 0–2, 0–2)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek III. kor­osztály, rájátszás, Piros ­csoport (felsőház), Szentes. V.: Pölös Gábor. Békéscsaba: ­Berta – Korcsok N., Szatmári L. 5 (2), Bazsó, Zimbran, Pónya O., Pallag. Cs.: Krizsán (kapus), Suhajda Z., Laurinyecz, Szathmári Zs., Such, Csüllög, Nagy Á. Edző: Csabai Zoltán.

Szatmári Levente négy góllal terhelte meg a szentesiek kapuját /Fotó: csabapolo.hu/

– Két nagyon nehéz mérkőzés várt ránk, hiszen éppen a két élen állóval mértük össze tudásunkat – nyilatkozta Csabai Zoltán, a békéscsabaiak edzője a mérkőzések után. – A felsőházban egyébként sincsenek könnyű ­derbik. Az első találkozón, a házigazdák ellen, voltak periódusok, amelyek vállalhatók. Különösen az utolsó negyed, amikorra sikerült kipontoznunk a szentesiek kezdőjének felét, a cseresorukkal viszont, mint kiderült, igencsak fel tudjuk venni a versenyt. A Kurca-partiak centerének, Makán Gergőnek a méregfogát azonban nem tudtuk kihúzni, hétszer volt eredményes ellenünk, ami végképp eldöntötte a pontok sorsát. A szolnokiak ellen viszont kimondottan jól kezdtünk, és másfél negyeden át remekül küzdött a ­csapat, vagyis ­kevés gólon tartottuk ellenfelünket. Ezt követően azonban a védekezés során előjöttek a hibák, amit a Tisza-partiak ki is használtak. Ezen a meccsen az volt számomra ­bosszantó, hogy egyedül Szatmári Levente igyekezett kapura lőni, a többiek elöl meglehetősen enerváltan játszottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában