Labdarúgás

2020.06.19. 13:06

Júliusban komolyabbá válik az edzésmunka

Hamarosan a Békéscsabai MÁV SE labdarúgói számára is letelik a hosszú kényszerű „szabadság”, és megkezdhetik a nyári felkészülést a következő bajnoki évre. A ráérő labdarúgók heti egy játék erejéig rendre összejönnek, az érdemi munkát azonban csak július 7-től kezdik meg Dohányos Zoltán edző irányításával.

G. P.

– Heti szinten négy találkozót tervezek a felkészülési időszakban, ezeken vagy három gyakorlás és egy tesztmeccs lesz, vagy kettő-kettő – mondta el a szakvezető, aki július 15-re és 18-ra még keresi az ideális partnert. A vasutasok augusztusban megmérkőznek a Jaminával, a Szabadkígyóssal és a Gyulai Termál U19-es alakulatával is, de nem elképzelhetetlen, hogy a lista még tovább bővül a bajnoki rajtig.

– Jelenlegi helyzetünkben a megyei II. osztály A csoportja lehet a legideálisabb hely a számunkra – tette hozzá Dohányos Zoltán. – Úgy fest, hogy a tavaszi állományunk minden tagjára számíthatunk, sőt, szó van egy-két poszt frissítéséről is, de aláírások hiányában konkrétumokról egyelőre korai lenne beszélni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában