Közgyűlést tartott a TIT

2024.05.26. 09:06

Szakmai és működési pályázatokon is sikerrel indult a csabai szervezet

A TIT, Körösök Vidéke Egyesület a minap tartotta éves közgyűlését, melyen Pelle Róbert igazgató a 2023. év legfontosabb változásairól, az ismeretterjesztő tevékenységről, valamint az elmúlt időszak eredményéről adott tájékoztatást a megjelent tagoknak.

Nyemcsok László

Elhangzott, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) nemzeti összetartozás kollégiuma által kiírt szakmai és működési pályázatokon sikerrel indult a TIT 2023-ban, melynek köszönhetően egy kézműves tábort tarthattak meg, valamint a sikeres pályázat a működési költségek finanszírozásához is nagyban hozzájárult.

A közgyűlésen dr. Jároli József elnök (balra), Seres Jánosné, a felügyelő bizottság elnöke és Pelle Róbert Fotó: BMH

Az igazgató kiemelte az általános iskolások részére szervezett békéscsabai és Békés vármegyei tanulmányi versenyek jelentőségét, valamint a megyei szakemberek bevonásával megtartott földrajz, történelem és pszichológia témájú szabadegyetemi sorozatok népszerűségét is.

Az igazgató elmondta, hogy az idei évi legfontosabb feladatai közé tartozik a TIT társadalmi tevékenységének megőrzése, a civil szervezetekkel történő együttműködés erősítése és a gazdasági stabilitás biztosítása. Hozzátette, ezekhez pályázati források bevonása, valamint támogató szponzorok megkeresése egyaránt szükséges.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában