Röplabda

2020.01.21. 09:44

Új néven folytatja a szezont a csabai röplabdacsapat

Swietelsky – Békéscsabai Röplabda SE néven folytatja a 2019/2020-as a csapat – olvasható a BRSE Facebook oldalán.

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Mint írják, a klub vezetése, az elmúlt hónapok során jelentős energiákat mozgósított annak érdekében, hogy erősebb kerettel és szilárd háttérrel várják a szezon lényegi szakaszát. Ebben a küzdelemben egy mérföldkőhöz értek: a BRSE felnőtt csapatát működtető gazdasági társaság 2020. június 30-ig szóló, névadó szponzori szerződést írt alá a Swietelsky Építő Kft-vel.

Jelentős lépés ez a klub életében, hiszen Európa meghatározó, az építőipar teljes spektrumában tevékenykedő vállalatcsoport lát fantáziát a BRSE kiemelt támogatásában. A cég szlogenje a „JÖVŐÉPÍTŐ”, amely összhangban van a Békéscsabai Röplabda SE filozófiájával.

Az egyezség értelmében a felnőtt csapat a nemzetközi kupában Swietelsky Békéscsaba, míg a hazai bajnokságban a Swietelsky – Békéscsabai Röplabda SE néven szerepel a 2019/2020-as szezonban.

Baran Ádám, a BRSE elnöke örömmel nyilatkozott a bejelentést követően:

– Az élsport piacán hatalmas a verseny a támogatókért, hiszen hosszú távon csak a stabil háttérrel rendelkező klubok tudnak eredményesen szerepelni. Sokat dolgoztunk azon, hogy aláírásra kerüljön ez a megállapodás, amely megteremti a stabil, alkotó munka kereteit, lehetőségét.

Mint fogalmazott, a partnerek számára kiemelt fontossággal bír, hogy tiszta, átlátható gazdálkodást folytatnak, van jövőképük, amellyel azonosulni tudnak. Minden eddigi vállalásukat teljesítették, feszesen, racionálisan osztották be a rendelkezésükre álló forrásokat, kizárólag addig nyújtózkodtak, amíg a takarójuk ért. Büszkék arra, hogy egy nemzetközileg is ismert cégcsoporttal folytatják, erősítik az együttműködést, a felekben megvan a szándék a hosszabb távú folytatásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában