jégkorong

2020.01.29. 14:58

A hazaiak nyerték az I. Pajta Kupát

A napokban a Csabai Farkasok U10-es, és felnőtt csapata hazai pályán, az U14-es Nyíregyházán bízonyította felkészültségét.

V. L.

Kékben a Csabai Farkasok

Az U10-es csapat itthon fogadta a Debreceni Hoki Klub, és a Goodwill Pharma Szegedi Vízmű együtteseit. A tornán a résztvevő csapatok két körben oda-vissza alapon játszottak egymással. Bár a fiatalabb korosztályt láthattuk a jégen, még is nagyon izgalmas, és jó hangulatú meccseket vívtak egymással a gyerekek.

A békéscsabaiak U14-es csapata Nyíregyházán az U14 3x3 Magyar Bajnokság V. fordulóján vett részt, ahol egy szoros vereséggel, és két győzelemmel megerősítette második helyét a tabellán. Így a hátralévő fordulókban a csoport első helyét próbálja megszerezni a Csabai Farkasok, hogy a rájátszásban kedvezőbb sorsolást kapjon. A nyíregyházi fordulóban tésztvett együttesek: Szabolcsi Sólymok – Nyíregyháza, Kecskeméti Sólymok – Kecskemét, Marosi Pengék – Makó, és a Csabai Farkasok – Békéscsaba.

Kékben a Csabai Farkasok

Vasárnap hazai közönség előtt az I. Pajta Kupa – 3x3-as felnőtt tornát rendezték meg – ami már a Magyar Jégkorong Szövetség égisze alatt jegyeztek. A kupán hat csapat mérkőzött meg egymással. A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű – Szeged két csapattal, a NyestVille Predators – Gyula, a Viharsarok All-Stars, a Szarvasi Szarvasok – Szarvas, és a hazai csapat a Csabai Farkasok – Warrior Legends nevezett a kupára. Már az első mérkőzéseken is nagy iramban kezdődtek a mérkőzések így a kilátogatók igaz kőkemény jégkorongot láthattak a Csabai Rendezvénypajta jegén. A Csabai Farkasok–Warrior Legends magabiztosan kontrolálta minden mérkőzését így nagy hangsúlyt tudtak fektetni a nézők kiszolgálására de minden más mérkőzésen is szinte izzott a jég.

A csoportmérkőzések nem úgy alakultak mint a papírforma mutatta, nagyon izgalmas és fordulatos mérkőzések után a döntő mérkőzést a Szarvasi Szarvasok és Csabai Farkasok–Warrior Legends játszotta. A Csabai Farkasok–Warrior Legends a döntőben is magabiztos játékkal szerezte meg a győzelmet. A hazaiak sikeréhez nagyban hozzájárult a saját nevelésű Csete Benjámin, akinek kiváló játéka és góljai nagyban hozzájárultak csapata végső győzelméhez. A Csabai Farkasok–Warrior Legends összeállítása: Csete Benjámin, Majoros Kristóf, Majoross Dániel, Kiss Roland, Kozma Ernő, Fekete Lajos.

Az I. Pajta Kupa végeredménye:

1. Csabai Farkasok–Warrior Legends

2. Szarvasi Szarvasok

3. Viharsarok All-Stars

4. Goodwil Pharma Szegedi Vízmű I.

5. Goodwil Pharma Szegedi Vízmű II.

6. NyestVille Predators

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában