Kézilabda

2019.12.17. 09:59

Két új tag került az OFKSE elnökségébe

Rendkívüli közgyűlést tartott hétfő délután az Orosházi FKSE – írta az Oroscafé. A közgyűlés két napirendi pontot tárgyalt.

G. P.

Módosították az egyesület alapszabályát, melyben az eddig meghatározott öt helyett hét elnökségi tag rögzítését javasolták. A kibővített elnökségbe két új tagot, Havasi Csabát, a Linamar Zrt. vezérigazgatóját, és Zalai Mihályt, a Békés Megyei Közgyűlés elnökét javasolták. Mindkét jelöltet egyhangúlag elfogadta az elnökség tagjának a grémium.

Havasi Csaba elmondta, hogy Békéscsabán a röplabda, Orosházán a férfi kézilabda egyesületet támogatja a Linamar. Teszi ezt azért, mert nem csak a felnőtt élsportban szerepelnek, de sok gyereknek mutatnak célt a sporttal, rendezvényeik révén pedig sok dolgozójuk számára teszik élhetőbbé, szerethetőbbé városukat. Zalai Mihály elmondta, hogy bár kézilabdázó pályafutása rövidke volt, az elmúlt években volt valamelyest rálátása a sportra, elsősorban finanszírozási oldalról. Lokálpatrióta orosháziként örömmel vette a megtisztelő megkeresést és lehetőségei szerint segíti majd az egyesület munkáját.

Hétfőn este megtartotta szezonzáró vacsoráját az OFKSE felnőtt együttese, melynek tagjai legközelebb január első napjaiban találkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában