Futsal

2019.02.04. 19:15

Nagy csatában nyertek a csabai lányok  

Az NB II.-es női futsal-bajnokság 14. fordulójában nagy csatában tartotta otthon a három pontot a Békéscsabai Wanted együttese, amely változatos küzdelemben múlta felül a sereghajtó egrieket.

V. L.

Örkényi Bianka már a találkozó elején megszerezte a vezetést, de a folytatásban magukra találtak a hevesi lányok, és a félidő közepét átlépve nyomban fordítani is tudtak. Sugár Ági találatára is rögvest volt válaszuk, ezzel ők térhettek előnnyel pihenőre. A térfélcsere után jó ideig eredményesen tartották a számukra kedvező eredményt a látogatók, de Örkényinek sikerült újból mattolnia a vendégek kapusát. Nagy erőket mozgósított a Wanted a győztes gól megszerzéséért, és 2 perccel a vége előtt a Püski Nóra betalált az egri kapuba.

Békéscsabai Wanted SC–Eger SE 4–3 (2–3)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Békéscsaba, 50 néző. V.: Boda, Krajcsovicz (Szigeti). Békéscsaba: Horváth S. – Sugár, Balogh V., Püski, Örkényi. Cs.: Horváth I., László. Edző: Domokos András. G.: Örkényi, a 6., a 31., Sugár, a 16., Püski, a 38., ill. Paranai, a 12., Barta, a 13., Molnár A., a 17. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában