labdarúgás megyei I. osztály

2019.01.10. 11:57

Jövő héten kezdenek Ladányban

Január 15-én kezdi meg a téli felkészülést a Körösladány MSK megyei I. osztályú csapata – tudtuk meg a Sebes-Körös parti egylet elnökségi tagjától, Ilyés Lajostól.

Gajdács Pál

A kék-fehérek a 4. helyről várhatják a folytatást, hátrányuk azonban mindössze 2 pont a listavezető Kondoros mögött, ami igen komoly rivalizálást prognosztizál az alapszakasz maradék részére, illetve a felsőházi rájátszásra.

A csapat január folyamán heti 4 edzéssel készül Fodor Sándor vezetőedző irányításával, februártól pedig 3 gyakorlás és két tesztmeccs jelenti majd a programját. Szakítottak a korábbi gyakorlattal, és szerdai időpontokra is terveztek gyakorló mérkőzéseket, egy szombatra azonban még keresik a megfelelő partnert és az ideális helyszínt.

– Nem tervezünk jelentős személyi változásokat, de mivel a létszámot illetően pengeélen táncoltunk ősszel, elkerülhetetlenné vált a keretünk bővítése. A távozási szándékát senki nem jelezte, ugyanakkor huzamosabb ideje velünk készül a szénásiak középpályása, Szabó Ákos, mellette további két-három játékossal is tárgyalunk – mondta Ilyés Lajos.

A felkészülési mérkőzések tervezett rendje:

Február 2., szombat, ?: Taksony SE–Körösladány MSK (Füzesgyarmat)

Február 6., szerda, 18.00: Sárrétudvari KSE–Körösladány MSK (Füzesgyarmat)

Február 9., szombat, ?: ?–Körösladány MSK

Február 13., szerda, 18.00: Hajdúszoboszlói SE–Körösladány MSK

Február 16., szombat, 11.00: Szentesi Kinizsi–Körösladány MSK

Február 20., szerda, 18.00: Berettyóújfalui SE–Körösladány MSK

Február 23., szombat, 10.00: Borsi Viitorul–Körösladány MSK (Füzesgyarmat)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában