kézilabda

2018.08.27. 13:06

Mahler Brigittára emlékeztek Gyulán

Bár mind a négy NB II.-es csapat még a csapatépítés stádiumában van, egyik sem vette félvállról azt a női felkészülési tornát, melyet a tavaly 35 éves korában elhunyt, a korábban az NB I.-ben Békéscsabán és Kiskunhalason is megforduló Mahler Brigitta emléke előtt tisztelegve rendeztek meg szombaton, Gyulán.

G. P.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója, aki edzője volt Mahler Brigittának a Kiskunhalas NB I-es csapatában, de ott volt Ajtony Ákos, Gazsó György és Majorné Horváth Izabella edző is.

A kétszer 20 perces mérkőzéseket átlagosan mintegy 100-150 néző tekintette meg. A győztesnek járó serleget a Gyulasport NKft. nyerte meg. A Mahler Brigitta édesanyja, dr. Varga Erzsébet által felajánlott legjobb játékos díját a 16 éves újkígyósi Bakonyi Dóra érdemelte ki, a legjobb kapus a csorvási Mike Mária lett.

Végeredmény: 1. Gyulasport 6 pont, 2. Gyomaendrőd 4, 3. Csorvás 2, 4. Felföldi ISE Újkígyós 0.

Eredmények: Gyomaendrőd–Gyulasport 15–16, Csorvás–Felföldi 23–13, Gyulasport–Csorvás 17–13, Felföldi–Gyomaendrőd 19–22, Csorvás–Gyomaendrőd 13–16, Felföldi–Gyulasport 16–26.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában