gyerek foci

2018.05.30. 10:05

Három Békés megyei csapat a Danone Kupán

Az idén neves labdarúgókkal, köztük Dárdai Pállal, a Herta FC edzőjével, Tőzsér Dániel és Dombi Tibor válogatott játékosokkal találkozhatnak a gyerekek a most induló Danone Focikupa a Gyermekekért labdarúgó tornán, amelynek fővédnöke Nyilasi Tibor.

V.L.

A világ legnagyobb, 10-12 éves gyermekeknek szóló focikupája nemcsak a sport és a foci szeretetére, de az egészséges táplálkozásra is neveli a fiatalokat. A torna hazai fordulóiban 4 régió 64 csapata, azaz több mint 800 gyermek labdarúgó versenyez egymással az elsőségért, valamint az „Egészség Bajnoka” címért.

A Danone és az MLSZ Grassroots Programja által szervezett esemény keretében öt városban Családi Egészségnap is várja majd a gyermekeket, a szülőket és a látogatókat, akik az egészséges táplálkozással kapcsolatos kvízeket tölthetnek ki, táplálkozási tanácsokat kaphatnak és ügyességi játékokban mérhetik össze tudásukat.

Vasárnap Szegeden három Békés megyei csapat lép pályára a csoportmérkőzések során, a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia, a Várfürdő-Gyulai Termál FC, és az Orosházi MTK-ULE 1913 együttese.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában