Futsal

2018.03.13. 16:31

Végre megmutatták a gyulai hölgyek

Megszerezte első győzelmét az NB I-es női bajnokságban a Gyulai Amazonok együttese, amely jó és eredményes játékával múlta felül a Ricsilla együttesét.

G. P.

A kezdeti tapogatózás után magához ragadta a kezdeményezést a hazai csapat, ami gólokban is megmutatkozott. Bálint Rebeka indította be a gólgyártást, majd Lehota Szimonetta ért szerencsétlenül bele Perjési Rita átlövésébe. Az első játékrész vége előtt Balogh Noémi helyezett a hálóba.

Szünet után Bálint Rebeka tovább növelte a gyulai előnyt, de a vendégeket dicséri, hogy a hiányzóik ellenére sikerült egy gólra felzárkózniuk. Ezután Perjési a hazai, Megyeri a vendégoldalon volt eredményes, izgalmassá téve az utolsó három percet. Fülöp Diána azonban az utolsó percben lemásolta csapattársát, egy zalaegerszegi labdavesztés után az üres kapuba rúgta a bőrt, beállítva a végeredményt.

Gyulai Amazonok–Ricsilla Futsal 6–4 (3–0)

Gyula, 200 néző. V.: Szelezsán, Baráth, Boda. Gyula: Palócz – Balogh N., Molnár Á., Fülöp, Perjési. Cs.: Kurai, Sovány, Németh V., Bálint. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Bálint 2, Perjési, Fülöp, Balogh N., Lehota (öngól), ill. Marsai, Megyeri 2-2.

Molnár Zoltánné: – Hatalmas öröm töltött el bennünket a mérkőzés után, hogy végre sikerült megszereznünk az első győzelmünket a bajnokságban. Teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, az első félidőben már eldönthettük volna a találkozót. A második felvonásban nagyon akart az ellenfél, mi pedig négy–nullnál kicsit talán el is bíztuk magunkat, de nem estünk össze, tartani tudtuk a különbséget. A hétvégén szeretnénk Tolnáról is pontokkal távozni.

Még több futsalról ide kattintva olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában