Alkotás

2023.07.01. 06:59

Amatőr fotósoknak írt ki pályázatot a békéscsabai múzeum

Békés vármegye természetfotója címmel hirdetett pályázatot amatőr fotósok számára a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum.

Licska Balázs

Fotó: Shutterstock

Olyan alkotásokat várnak, amelyek bemutatják Békés vármegye természeti környezetét, természeti értékeit, az ezekkel kapcsolatos problémákat, ugyanakkor a természeti környezet szépségeit is – ismertették a múzeumban.

A pályázatot két különböző kategóriában hirdették meg: egyrészt az ifjúság számára – 18 éves korig –, valamint a felnőtteknek. A pályázati munkákra első körben digitálisan számítanak, a legfeljebb öt, a természetben és a természetről készült felvételt a [email protected] e-mail címre kell elküldeni augusztus 21-ig.

A szakmai zsűri által kiválasztott művekből kiállítást nyitnak a múzeumban szeptember 14-én, a legjobbakat pedig díjazzák is, összességében 500 ezer forint értékben. A bírálók között kapott helyet dr. Tirják László, a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója, Imre György fotográfus, vizuálpedagógus, Boldog Gusztáv természetfotós, természetvédelmi szakember, Milyó Pál fotós, Békéscsaba képes történetírója, a Márvány Fotóműhely tagja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában