Szarvas

2023.04.08. 08:13

Pihenéssel tölti a húsvétot Varga Viktor

Főként pihenéssel, és egy csipetnyi munkával telik a négynapos hosszúhétvégéje a Cervinus Teátrum főrendezőjének, Varga Viktornak. Kérdésünkre elárulta, gyermekkorában még izgatottan várta a húsvétot, mára azonban észre sem venné, hogy ünnep van, ha nem jelölnék pirossal a naptárban.

V. E.

Varga Viktor

Varga Viktor megkeresésünkre elmondta, jóformán semmit nem fog csinálni a hosszú hétvégén. Egyetlen célja a pihenés lesz, és a kellemes Körös-parti séták, illetve Szarvas természeti szépségeinek kiélvezése. Idén ugyanis kivételesen nem utazik haza Szlovákiába húsvétra, ezért a keresztgyermekeivel is csak telefonon beszél majd. Hozzátette, számára ez az ünnep gyermekkorában volt izgalmas, mostanra azonban észre sem venné, hogy húsvét van, ha a naptárban nem jelölnék.

A főrendező elárulta, a napokban volt a társulattal Szlovákiában, ahol a Tea a szenátor úrnál című zenés vígjátékot adták elő nagy sikerrel. 

Ez egy elég fárasztó kirándulás volt, illetve az előadást megelőző hetekben-hónapokban is volt bőven munka, amit most igyekszik pár nap alatt kipihenni. A húsvétra visszatérve kifejtette, azt még a gasztronómia szintjén sem "tartja meg", hiszen egész évben fogyaszt bőven sonkát és tojást is, így most csak az ünnep miatt nem várásolt be egyikből sem. Végül elárulta, a fent említett pihenés mellett azonban lesz egy csipetnyi munka is, hiszen az ünnep után le kell adnia egy pályázatot, így annak megírásával haladnia kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában