Orosházi Fúvószenekari Egyesület

2022.07.07. 16:13

Vízbe gázoltak, vízből indulóztak az orosházi fúvósok – videóval

Az Orosházi Fúvószenekari Egyesület három év után ismét turnézott. A Balaton partjáig meg se álltak a zenészek. Negyvenen vettek részt a csapatépítő programokon.

Cs. I.

/Fotó: Orosházi Fúvószenekar Facebook-oldala/

A zenekar életében korábban hagyomány volt, hogy ellátogattak a magyar tenger partjára, Szigligetre. 1991 óta többször zenéltek ott vízben, vízparton, könnyed, fúvószenei élményt nyújtva a fürdőzőknek.

Idén negyven fúvós vett részt a turnén. Pálkövére érkeztek, zenéltek Szigligeten, Balatongyörökön a strandon is. Amikor vízbe gázoltak a zenészek és játszani kezdtek, egyre többen gyülekeztek a parton. Majd a vízből indulót fújva kisétáltak zeneszóval a partra, ahol könnyűzenei dallamokkal is meglepték a hallgatóságot.

Különösen nagy élmény volt ez a zenekar ifjú tagjainak - az eltelt 3 év alatt majd 15 fiatal is csatlakozott, így számukra ez első és emlékezetes kalandot jelentett.
Az orosházi fúvósok augusztus 21-én zenélnek majd a gyopárosi fürdőben, augusztus 27-én fellépnek Dunakeszin a fúvószenekari fesztiválon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában