koncertek

2019.07.22. 08:56

Helyi zenekarok fellépésével színesítik a szarvasi fesztivál záróestjét

A 2019-es Cervinus Művészeti Fesztivál záróeseményén rendhagyó módon három koncert is látható lesz, aminek különlegességét az adja, hogy mindegyik zenekar szarvasi.

beol.hu

Tavaly fogalmazódott meg Kiss Ákos, a Feláldozhatók zenekar gitárosának a fejében a gondolat, hogy össze kellene hozni Szarvas összes zenészét és közös koncertet adniuk a vízi színházban. Csasztvan András, a Cervinus Teátrum Művészeti Igazgatójának tetszett az ötlet, így 2019-ben otthont ad a zenei fesztiválnak. Ráadásul az esemény megrendezésére az igazgató a záró estet ajánlotta fel időpontként, ami július 24-én, szerdán lesz.

Feláldozhatók /Beküldött felvételek/

A szervezők természetesen tudták, hogy egyetlen nap kevés ahhoz, hogy Szarvas összes zenekara színpadra tudjon állni, így a terv az, hogy hagyományt csinálnak a fesztiválból, így minden évben más-más zenekar mutatkozik be a Szarvasi Vízi Színházban.

Körös Party Band

Az idei, első fesztivál fellépői a Csilla és a távoli Rockonok, a Körös Party Band valamint a Feláldozhatók zenekar lesznek. Az eltérő irányzatokból adódóan a zenei stílusok olyan széles palettája kerül terítékre, hogy minden stílus kedvelője és minden korosztály megtalálhatja a kedvére való programot.

Csilla és a Távoli Rockonok

A dallamos pop, a tánczene és a feszesebb rock klasszikusokból minden elhangzik majd a szerdai bulin. Sőt, ha az időjárás is szerencsésen alakul, akkor egy közös, nagy zenei produkcióval zárul az este, minden résztvevő részvételével. A tervek szerint az egyik legnagyobb magyar rock sláger lesz a záró szám, de az, hogy ez melyik dal, egyelőre nem árulták el a szervezők.

A Feláldozhatók zenekar nem mellesleg augusztusban újra színpadra lép az elsejétől negyedikéig, Dánfokon lezajló Rockstock fesztiválon. A csapat augusztus 3-án éjszaka csap a húrok közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában