Dévaványa

2018.08.17. 19:46

Ünnepi testületi ülés: átadták a város rangos kitüntetését

Ünnepi testületi ülést tartottak a városháza dísztermében péntek délután, ahol kiderült, idén a Dévaványáért kitüntetést Váradi Károly vehette át.

B. A.

– Mind a közéleti szerepvállalása, mind a vállalkozása révén aktív részese, alakítója városunk életének. Településünkön elismert embernek számít, családoknak nyújt biztos megélhetést. A Váradi Étkeztetési Bt. megalakulása óta a település nevelési, oktatási és idősgondozási intézményeinek étkeztetését biztosítja a napi közel 1000 adag étel megfőzésével. Emellett Dévaványai Sportegyesület elnökségi pozícióját is betöltötte az elmúlt oly sok évben – hangzottak Valánszki Róbert Dévaványa polgármesterének méltató szavai.

Takács Árpád a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott ünnepi beszédében a dévaványaiak érdemeire hívta fel a figyelmet.

Fotó: Imre György

– A dévaványaiak a 14. század óta jól ismerik az ezredév szavát, a becsületet, a bátorságot, az áldozatvállalást és a magyar hont szolgáló minden erényt. Az itt élő emberek sziklára építenek és nem homokra. Köszönet érte – fogalmazott Takács Árpád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában