képviselőjelölt

2018.03.23. 10:41

Orosházi Fidesz: Szabó Ervin számoljon el a múltjával

Dr. Szabó Ervin, Orosháza város jobbikos önkormányzati képviselője, a párt országgyűlési képviselőjelöltje számoljon el a múltjával – ezt kéri az orosházi Fidesz-szervezet.

Mint megírtuk, egy pétervásári – Vona Gábor, a Jobbik elnöke által tartott lakossági fórumon – a párt korábbi országgyűlési képviselője, Rubi Gergely sérelmezte, hogy a Jobbiknak olyan képviselő-jelöltje van Orosházán, aki ellen büntetőeljárás indult.

Rubi Gergely arról beszélt, hogy dr. Szabó Ervin az ügyvédi tevékenysége során bűntettet követett el, miközben „magyarokat csicskáztató cigánybűnözőket” védett. Rubi Gergely jelezte, állításait dokumentumokkal tudja alátámasztani.

A Fidesz orosházi elnöksége felszólítja dr. Szabó Ervint, hogy öt napon belül érdemben cáfolja ezeket a dokumentumokat, vagy ha ezt nem áll módjában megtenni, akkor adjon magyarázatot arra, mit cselekedett. Az orosháziaknak jogában áll tudni az igazságot, dr. Szabó Ervin álljon ki a nyilvánosság elé, és számoljon el a múltjával – áll a Fidesz orosházi frakciójának sajtóközleményében.

A pétervásári fórumon történtekre reagálva dr. Szabó Ervin az Oroscafénak elmondta: büntetőfeljelentést tett az elhangzottak miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában