szavazás

2018.05.21. 11:35

Olvasóink imádnak a szabadban sütögetni

Bár az elmúlt napokban az időjárás többféle arcát is mutatta nekünk, amint kisüt a nap, olvasóink zöme elhagyja a négy falat, és kint sütöget a szabadban.

[eweb-voting id="1296713"]

Megkérdeztük olvasóinkat, hogy szoktak-e a szabadban sütni-főzni? A jelentős többség, pontosabban 64 százalék vallotta, hogy amikor csak tehetik, a családdal, barátokkal kivonulnak a kertbe, és közösen sütögetnek. A kerti sütögetés nemcsak remek közösségi program, de a forró nyári napokon segít hűvösen tartani a lakást is, hiszen nem kell a sütőt begyújtani.

Őket követte az a 18 százalék, akik bár lakásban élnek, amikor tehetik, vendégként csatlakoznak egy-egy kerti grillpartihoz, bográcsozáshoz. Mindössze 11 százalék arra szavazott, hogy egyáltalán nem vonzza a dolog. Az olvasóink 7 százaléka lakásban él, és sajnos arra sincs lehetőségük, hogy csatlakozzanak valakihez, aki az ebédet bográcsban főzni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában